Ervaringen van onze klanten

29 ervaringen
Gemiddelde waardering 9,1/10


Ook tevreden over onze service? Deel uw ervaring!

Waardering Waardering

Sandra schreef op 31-01-2017:
Goede service. Super snelle levering. Zeer tevreden. Bedankt!
Waardering Waardering

Titia Verbeek schreef op 19-08-2015:
Mooie slingers en snelle levering. Kan het iedereen aanraden.
Waardering Waardering

Desiree schreef op 26-07-2015:
Super goede snelle service!
De slinger van zeer goede kwaliteit en makkelijk te monteren!
Waardering Waardering

Marian schreef op 00-00-0000:
Bedankt voor de nette afhandeling van mijn bestelling! Ik vind de letters kwalitatief erg mooi. Ik neb op internet ook gezocht naar andere, maar die van jullie vind ik qua kleurstelling en lettertype er met kop en schouders bovenuit steken! Ook erg netjes verpakt, in zn totaal een feel-good momentje bij het uitpakken! Ik heb ervoor gekozen een combi te maken door de slinger eerst te gebruiken als geboorteslinger en daarna om te bouwen tot een verjaardagsslinger door nog een naam + het woord 'jarig' toe te voegen. Voor een klein bedrag extra, straks 2x per jaar te gebruiken!
Waardering Waardering

Nathalie Kroeske schreef op 23-02-2014:
De slinger is super geworden! Eenvoudig in elkaar te zetten met de bijgeleverde pinnetjes. Wat een vrolijkheid in huis :)
Waardering Waardering

wilma van orsouw schreef op 18-06-2013:
snelle service!

unieke slinger!!!
Waardering Waardering

Gert Scheltinga schreef op 26-04-2013:
Ontzettend snelle levering. Prima service
Waardering Waardering

Laurens schreef op 31-01-2013:
De website werkt met Adobe Flash.
Deze module werkt dus wel op gewone (thuis)computers, maar niet op Android tablets.

Helaas kan ik dus geen slinger samenstellen.
En daarom kan ik geen klant worden...
:-(
Waardering Waardering

G.van der Sluys schreef op 23-12-2012:
Keurig en snel verzorgd, vlgs opgave
Waardering Waardering

M van Ingen schreef op 23-11-2012:
Prima
Waardering Waardering

ted kramer schreef op 03-10-2012:
mijn tips :

1. vertel er nog duidelijker bij dat je ze zelf in elkaar moet zetten. echt een rottig klusje !

voor de rest in orde - lekker snel afgeleverd.
Waardering Waardering

Indra schreef op 15-09-2012:
Snelle levering. Binnen 2dagen in huis! In ruime enveloppe verzonden waardoor de slinger niet gekreukeld aan kwam.
Waardering Waardering

anoniem schreef op 10-09-2012:
Duidelijke instructies, kleur helemaal zelf te bepalen, snelle service, het is goed en netjes verpakt: een top slinger!
Het enige was dat ik één wit kartonnen streepje over had en een pennetje. Onduidelijk waar dit voor was.
Waardering Waardering

nannette algra schreef op 04-09-2012:
Leuke site. Eerder maakte ik ze zelf maar dit is toch wel lekker gemakkelijk en leuk.
Waardering Waardering

Germa van Lit van Gils schreef op 12-07-2012:
erg leuk om te doen alleen liep de computer vast maar het is gelukt
Waardering Waardering

Mevr. A. Walraven schreef op 13-04-2012:
Hallo,
Vandaag de slinger ontvangen, geweldige service, ik had al eerder de slinger besteld, maar dankzij PostNL NIET ontvangen, geen probleem om `n nieuwe te maken, echt TOP, bedankt hiervoor!

Mvg,
A. Walraven/ `s-Bosch
Waardering Waardering

Elja Gerritse- van Santen schreef op 19-03-2012:
Snelle levering. Mooie slinger.
Goede service; er was een fout in de tekst geslopen, dit is kosteloos opgelost.
Waardering Waardering

Marieke Houmes schreef op 29-02-2012:
Uiterst tevreden.
De dag na mijn bestelling, de slinger al ontvangen. goede kwaliteit, erg mooi.
Als ik ooit weer een slinger wil bestellen, kom ik zeker terug!
Waardering Waardering

marieke Piersma schreef op 19-01-2012:
Ik bestelde het 's middags en de volgende dag had ik de slinger al in huis! Super snel en leuk al die letters met kleurtjes!!
Waardering Waardering

Maike van der Weide schreef op 21-12-2011:
Slinger gister besteld en vandaag al in huis, echt super blij met mijn geboorteslinger!!:)
Waardering Waardering

Antsje schreef op 31-10-2011:
Al meerdere slingers besteld: voor de verjaardagen van mijn kinderen en als kraamkado om alvast ter felicitatie te versturen. Mooie slingers en ze waren allemaal erg vlot ter plekke!
Waardering Waardering

Susanne Acker schreef op 07-10-2011:
Woensdag besteld, donderdag in huis, topservice en mooie slinger! Veel dank.
Waardering Waardering

Wendy schreef op 05-10-2011:
zeer goede service en mooi product! Wij hadden de slinger binnen twee dagen binnen! Zelf vonden wij de spaties/verbinding stukjes niet zo mooi en was er een letter tijdens de verzending licht beschadigd. Ik heb gemaild en binnen een dag had ik nieuwe spullen in huis. Een hele goede service dus!! Volgende slinger bestel ik hier ook zeker!
Waardering Waardering

Jeanne de Deugd schreef op 04-10-2011:
Hallo, Maandag 03-10 voor de geboorte van onze kleinzoon een slinger besteld, dinsdag 04-10 kant en klaar ontvangen. Heel mooi en wat een snelle service!!! Bedankt.
Waardering Waardering

Angela schreef op 04-06-2011:
Hallo ik heb de slinger gekregen. Ze zijn heel mooi, maar een ding vindt ik minder. Je kan die maar in 4 kleuren krijgen, en dat vindt ik minder. Want had graag de slinger ook in andere kleuren gehad. Verder zijn ze wel goed en mooi. Liefs Angela
Waardering Waardering

Ilse schreef op 02-05-2011:
Leuk hoor, zo'n vrolijke slinger. Gebruiksvriendelijke site en snelle service. Prima!
Waardering Waardering

Bram schreef op 02-05-2011:
Supervrolijke kant-en-klare slinger ontvangen! Een mooie manier om onze verenigingsactiviteit aan te kondigen en er reclame voor te maken.
Waardering Waardering

Ilia van der Biezen schreef op 20-04-2011:
Duidelijke site. Snel en makkelijk besteld!
Waardering Waardering

Leni de Jong schreef op 15-04-2011:
Slinger besteld en zelf in elkaar gezet. Ziet er erg leuk uit! De levering van de slinger was vlot en zeer verzorgd.